Menu

Nyhed WEBSHOP!

image webshop_key
27. marts 2019 kl. 16:20
Køb klubdragter på www.lystrupfodboldshop.com

Kære alle.

Der har løbende været efterspørgsler på køb af enkelte klubdragter (altså hvor det ikke er et helt hold der bestiller). Det har hidtil været administrativt tungt, hvorfor det hidtil ikke har været en mulighed. 

I samarbejde med Sportmaster Storcenter Nord er det nu blevet en mulighed, sammen med en række andet merchandise/træningstøj.

Helt enkelt går I ind på www.lystrupfodboldshop.com eller via www.lystrupfodbold.dk og vælger fanen WEBSHOP, hvorefter I kommer ind på webshoppen.

For at det har kunnet lade sig gøre, bliver fremgangsmåden i webshoppen som følger:

Man bestiller det man ønsker, og bekræfter købet, så får man et ordrenummer og et mobilepay nummer (tilhørende Lystrup IF Fodbold). Herefter laver man en overførsel via mobilepay, og skriver ordrenummeret på. Inden for 30 dage kan tøjet afhentes med det ønskede tryk i Sportmaster Storcenter Nord.

Det er vigtigt at understrege at når der kommer tryk på tøjet kan det ikke returneres (med undtagelse af reklamationer).

Hvis I oplever problemer eller har ønsker til andet indhold på webshoppen, må I meget gerne skrive til mat@lystrupfodbold.dk.

Med venlig hilsen

Lystrup fodbold