Club 100

Om støtteforeningen:

Club 100 støtter ungdomsrækkerne i Lystrup fodbold. Behovet for støtteforeningen er opstået, da det kan være vanskeligt, at finde sponsorer til børnehold og lavere rangerende hold, og det er vigtigt alle spillere står ”lige” i forhold til tøj og materialer.

Støtteforeningen blev oprettet i 1995 og vi har i årene til 2017 kunnet yde støtte til ungdomsrækkerne med kr. 380.000 til glæde for mange børn. Vi har desuden været vært ved forskellige klubarrangementer for børneholdene.

Hvor kommer

indtægten fra:

Vi får indtægten til Club 100 via medlemskaber. Vi tilbyder 100 medlemskaber, der hver betaler kr. 250 i kontingent årligt. Som medlem inviteres du årligt til arrangementer og er med i årlig lodtrækning om vingaver på medlemsnumrene. Nuværende medlemmer er trænere, seniorspillere, forældre, virksomheder eller andre private.

Hvordan bliver jeg medlem:

Har du lyst til at støtte, kan du sende oplysninger med navn, adresse og mail til: club100@lystrupfodbold.dk

Hvordan ansøger jeg:

Står du som træner og mangler spillertøj, tilskud til træningsdragter, ”andre materialer” eller i har et holdarrangement, kan du sende en ansøgning til: club100@lystrupfodbold.dk

(Inden din ansøgning om spillertøj, afklares via henvendelse til materialeforvalteren, om der skulle være tøj liggende, der ikke er i brug.)