Menu

Ny spiller?

 

I Lystrup Fodbold har vi hold til alle aldre - fra de mindste (U5) til de ældste (Oldboys), for både drenge og piger til herrer og damer. Med klubbens ca. 600 aktive medlemmer er der altid god grund til, at hele familien kan spille fodbold i Lystrup Fodbold.

Hvis du har lyst til at prøve at spille med, er du altid velkommen til bare at dukke op, og prøve om det er noget for dig, inden du melder dig ind. Du kommer bare forbi til træning i klubben eller du kan kontakte træneren eller lederen for det enkelte hold på forhånd.

Som medlem i Lystrup Fodbold får man via den ugentlige træning og kampe adgang til alle klubbens faciliteter. Det hold man træner og spiller med vil naturligvis også have en engageret træner tilknyttet, som vil støtte medlemmets udvikling såvel fodboldmæssigt som socialt.

Indmeldelse i Lystrup Fodbold kan ske ved at kontakte træneren på holdet, som vil oprette dig i Holdsport

På forsiden i menuen til højre kan du finde "Træningstider". Her kan du læse mere om, hvornår de enkelte afdelinger/hold træner. 

Udendørs træning foregår i klubbens anlæg ved Indelukket 20, 8520 Lystrup Indendørs træning foregår i Lystrup Idrætscenter og Elsted Skole. 

Sæsonen er delt op i 2, 1.januar  – 30. juni, 1. august – 31. december.

Der opkræves kontingent pr. sæson (særskilt kontingent hvis man spiller indefodbold/futsal). 

 

For tilmelding benyttes nedenstående link:
1) Vælg hvilket hold/årgang der ønskes tilmeldt til.
     U står for under. Eksempelvis er U10 er børn under 10år ved sæsonstart (august). I parentes står årstal for tilsvarende fødeår.
2) Udfyld informationerne for spilleren (dit barn) - ikke dig selv. Email, tlf. kan selvfølgelig være til en forælder, men selve profilen er spillerens.
3) Afvent at træner eller holdleder accepterer anmodningen.
4) Anmodning om betaling af kontingent vil automatisk dukke op i Holdsport App eller når du logger på Holdsport via browser næste gange klubben udfører kontingentkørsel.
Har du flere børn i klubben kan det anbefales at oprette en forælderprofil og via denne styre alle børnenes fritidsaktiviteter på Holdsport uden at skulle logge ind og ud. Se vejledning her:
Luk